Mapai: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(→‎Réferènsi: nglarasaké tembung using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
Parté iki didhegaké déning A. D. Gordon lan Ahdut HaAvoda tanggal 5 Januari 1930.
 
Nalikané aktip, parté iki nganaké reformasi progresif, kayatakaya ta kesejahteraan negara, nyedhiakaké pendapatan, keamanan, lan aksès mèh tanpa béa kanggo subsidi kesehatan lan sosial
 
==Réferènsi==
350.349

besutan