Toy Story 3: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
'''''Toy Story 3''''' iku sawijining [[filem animasi]] [[komputer]] 3D saka [[Amérika Sarékat]] prodhuksi [[Pixar|Pixar Animation Studios]] lan dirilis ing bioskop déning [[Walt Disney Pictures]] tanggal [[18 Juni]] [[2010]]. Film iki ya iku nomor katelu saka séri filem ''Toy Story''. Ing filem iki dicaritakaké manawa sang protagonis carita, Andy, umuré wis 17 taun.
 
Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara filem iki, kayatakaya ta [[Tom Hanks]], [[Tim Allen]], [[Joan Cusack]], [[Don Rickles]], [[Estelle Harris]], [[John Ratzenberger]], [[Wallace Shawn]], [[Jeff Pidgeon]], [[Jodi Benson]], [[R. Lee Ermey]], [[John Morris]], lan [[Laurie Metcalf]].
<!--
== Plot ==
352.737

besutan