Polifenol: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Mupangat: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu (3))
(→‎Mupangat: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
== Mupangat ==
 
Sawatara polifenol nduwé mupangat wigati banget, kayatakaya ta [[flavon]], [[flavonoid]], lan [[isoflavon]] kang dimagertèni nduwèni sipat [[antioksidan]].<ref name="internet1"/> Antioksidan iki dipracaya nduwé khasiat ningkataké kemampuan [[anti-inflamasi]] lan kanggo kekebalan awak.<ref name="internet1"/> Kandhutan [[antioksidan]] ing polifenol bisa netralaké radhikal bébas kang nduwé èfèk ngrusak sèl-sèl lan jaringan awak lan uga bisa ngalang-ngalangi prosès dadi tuwa amarga radhikal bébas kasebut.<ref name="internet1"/> Polifenol uga nguwataké sistem kekebalan awak kanggo njaga kasarasan lan nyegah tuwuhé [[penyakit]].<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan