Teppanyaki: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Kandhele plat wesi: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(→‎Kandhele plat wesi: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
 
==Kandhele plat wesi==
Kandhele plat wesi adhedhasar jinis panganan kang pengin digawe. Okonomiyaki kang mbutuhake wektu masak luwih suwe mbutuhake plat wesi kang luwih kandhel. Dene plat kang tipis dianggo numis janganan kayatakaya ta [[kul]] lan [[tauge]] nganggo geni gedhé lan wektu kang sedhela.
Kuli bangunan kerep migunakake turahan tugelan plat wesi bekas bangunan kanggo masak teppanyaki. Sadurunge kanggo masak, plat wesi kusu dikumbah resik lan digosok nganti lunyu. Sawise resik, plat wesi dipanasi lan dilap nganggo anduk nganti garing.
 
352.737

besutan