Pulo Rinca: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
(→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan)
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
Titik paling dhuwur ing pulo iki ana ing Gunung Ora, 670 m dpl.
 
Pulo kang dipanggoni dèning aneka rupa jinis [[kéwan]] kayatakaya ta [[komodo]], [[babi]] [[alas]], [[kebo]] lan [[manuk]] . Pulo Rinca bisa ddi dolani kanthi piranti [[prau]] cilik saka Labuan Bajo ing Flores Kulon.
 
Sacara administratif, pulo iki kagolong ing wewengkon Kacamatan Komodo, [[Kabupatèn Manggarai Kulon]], Propinsi [[Nusa Tenggara Wétan]], [[Indonésia]].
352.737

besutan