Quentin Tarantino: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta (2)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta (2))
[[Film]] ''MY BEST FRIEND'S BIRTHDAY'',kang diputer nalika taun [[1987]] dadi debut filemé yang paling baik nalika dadi [[aktor]],
[[sutradara]], penulis naskah sakaligus dadi produser.<ref name="tarantino"/>
Sawisé iku dheweké nyusul kanggo dolanan peran ning filem-filemé kang uga sukses, kayatakaya ta nalika dolanan peran [[Mr. Brown]]
peran ning [[filem]] RESERVOIR DOGS, [[filem]] kasebut diputer nalika taun [[1992]], dadi [[Jimmie Dimmick]] ning [[filem]] kang judulé PULP FICTION.<ref name="tarantino"/>
Film PULP FICTION iku diputer nalika taun [[1994]], main dadi [[Richie Gecko]] ning [[filem]] FROM DUSK TILL DAWN (nalika taun [[1996]]),
Main peran dadi [[Pick-Up Guy]] ning filem kang judulé [[DESPERADO]] (nalika taun [[1995]])
lan dheweké uga taun main peran dadi [[Warren]] ning filem GRINDHOUSE.<ref name="tarantino"/>
Ora namung dadi sutradara, dheweké kang kreatip iku uga akiré bisa nyipta karya , kang kayatakaya ta <ref name="tarantino"/>:
* PULP FICTION diputer nalika taun [[1994]],
* ER nalika taun [[1995]],
348.872

besutan