Deep Purple (band): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Sèjarah Tilawas: éjaan, replaced: kayata → kaya ta
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala Njaba\b +Pranala njaba))
(→‎Sèjarah Tilawas: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
 
== Sèjarah Tilawas ==
'''Band Deep Purple''' iku pernah kapisan pécah amarga manajémen ingkang pecah lan kurang sae<ref name="Thompson">{{cite book |last=Thompson |first=Dave |year=2004 |url=http://books.google.com/books?id=LzzCw6xs9roC&pg=PA27&dq=Hire-Edwards-Coletta+1967&hl=en&ei=rzM2Tf2nJ8-v4Qar7qz0Cg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCkQ6AEwAA#v=onepage&q&f=false |title=Smoke on the Water: The Deep Purple Story |accessdate=6 Februari 2013}}</ref>. Nalika iku, Deep Purple tasih tur ing nagari-nagari [[Éropah]], kayatakaya ta [[Switzerland]], [[Jerman]], lan [[Inggris]]<ref>[http://www.allmusic.com/album/fireball-r5331/review Deep Purple: Fireball] Allmusic. Retrieved 6 Februari 2013</ref>.
 
== Anggota ==
352.730

besutan