Okonomiyaki: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kayadene → kaya déné
(→‎top: éjaan, replaced: akeh → akèh)
(→‎top: éjaan, replaced: kayadene → kaya déné)
Dideleng saka cara nggawe lan bahae, okonomiyaki diperang dadi rong jinis ya iku:
* Okonomiyaki cara [[Kansai]]
: Irisan [[kul]] dicampur karo adonan kayadenekaya déné nalika nggawe [[puyonghai]].
* Okonomiyaki cara [[Hiroshima]] (Hiroshimayaki)
: Irisan kol mung digletakake ing ndhuwur adonan kang diambakake ing panggorengan kaydene nalika nggawe [[panekuk]].
352.737

besutan