Yahoo!: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné)
'''Yahoo!''' iku [[portal web]] populèr sing dioperasèkaké prusahaan sing jenengé ''Yahoo! Inc.''. Yahoo! wiwitané mung kayadénékaya déné ''bookmark'' (pituduh kaca buku), ide iku diwiwiti ing sasi [[April]] [[1994]], wektu iku ana loro alumni [[Universitas Stanford]] nuju liburan nalika [[profesor]]-é lunga menyang jaba [[kutha]] amarga [[cuti]].
<!--
[[Mahasiswa]] [[teknik]] [[David Filo]] lan [[Jerry Yang]] nduwèni pegawéyan sethithik saliyané njelajah [[internet]]. Mereka tidak membutuhkan waktu lama untuk mengkompilasi sebuah daftar ''bookmark'' yang besar, yang dikelompokkan berdasarkan subyek.
 
{{IT giants}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Situs jaringan]]
[[Kategori:Yahoo!]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan