Mutyara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Tiram mutyara: éjaan, replaced: kadosta → kados ta
(→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning)
(→‎Tiram mutyara: éjaan, replaced: kadosta → kados ta)
* ''Pinctada fucata''
* ''Pteria penguin''
Dene [[moluska]] ingkang ngasilaken mutyara wonten ing toya ingkang tawar punika dipunasilaken saking sapérangan jinis [[remis]] kadostakados ta:
* ''Margaritifera margaritifera''
* ''Hyriopsis cumingii''
352.730

besutan