Warna (Hindu): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Waisya: éjaan, replaced: kadosta → kados ta
(éjaan, replaced: tetanen → tetanèn, Simbol → Simbul, sajroning → sajeroning, petani → tani, pendeta → pandhita (3), pegawé → punggawa, Menawi → Manawi (3), menawi → manawi (5), kerja → makarya, kadadean → kadadéan (2), Indonesia...)
(→‎Waisya: éjaan, replaced: kadosta → kados ta)
=== Waisya ===
 
[[Waisya]] minangka golongan para [[pedagang]], [[tani]], [[nelayan]], sarta pakryan sanesipun ingkang kalebet babagan niaga utawi sadaya pedamelan ingkang ngurus sadaya babagan ingkang asipat [[material]], kadostakados ta pangan, sandhang, papan, lsp. Kuwajibanipun inggih punika nyekapi kabetahan pokok (sandhang, pangan, papan) golongan Brahmana, Ksatriya, sarta Sudra.<ref name="buku 2"/>
 
=== Sudra ===
348.872

besutan