Okonomiyaki: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: mujudake → minangka
(→‎top: éjaan, replaced: kayadene → kaya déné)
(→‎top: éjaan, replaced: mujudake → minangka)
{{nihongo|'''Okonomiyaki'''|お好み焼き}} ya iku [[panganan]] [[Jepang]] lan [[Koréa Kidul]] saka bahan [[ganmdum]] kang dijeri nganggo [[banyu]] utawa [[dashi]], ditambah [[kul]], [[endhog]] [[pitik]], panganan [[laut]] utawa [[daging]] [[babi]] lan digorèng ing wajan ceper kang diarani [[teppan]].
 
Okonomiyaki mujudakeminangka sawijining panganan [[teppanyaki]] kang bisa digadho utawa minangka lawuh bareng karo sega. Okonomiyaki kerep dipangan nganggo [[sendhok]] ceper kang diarani ''kote'' (''hera'') kang uga dianggo minangka [[sodet]] nalika malik okonomiyaki.
 
Ing [[basa Jepang]], ''okonomi'' tegese "seneng-seneng" (kang disenengi, kang dikarepake) lan ''yaki'' tegese "panggang" (istilah "goreng" mung dianggo ing Jepang mung yèn panganan digoreng nganggo [[lenga]] akèh). Padha karo jenenge, ndhuwurane (''topping'') okonimiyaki bisa diowahi miturut kasenengane wong kang arep mangan.
352.737

besutan