Brigadir Jéndral: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
c (Brigadir Jendral dipun-alihaken menyang Brigadir Jènderal: pasang aksara)
=== Delengen uga ===
* [[Jènderal]]
* [[TandaTandha pangkat militèr]]
* [[TNI Angkatan Dharat]]
 
78.625

besutan