Campaka, Purwakarta: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Desa → Désa (3)
(éjaan using AWB)
(éjaan, replaced: Desa → Désa (3))
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[DesaDésa]]/[[Kelurahan]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"| ---/--- <br />
'''Campaka''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Purwakarta, [[Jawa Barat]].
 
== DesaDésa-DesaDésa ==
 
[[Kabupatèn Purwakarta]]
352.737

besutan