Lètnan Kolonèl: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Letnan Kolonel dipun-alihaken menyang Lètnan Kolonèl: pasang aksara
(saka id)
 
c (Letnan Kolonel dipun-alihaken menyang Lètnan Kolonèl: pasang aksara)
78.625

besutan