Lètnan Kolonèl: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
typo
c (Letnan Kolonel dipun-alihaken menyang Lètnan Kolonèl: pasang aksara)
c (typo)
[[Gambar:Ph_tni-ad_letkol.jpg|thumb|Tandha pangkat Letkol TNI AD]]
 
'''Lètnan KolonelKolonèl''' ('''Lètkol''') kuwi tandha pangkat ing jenjang perwira menengah jroning [[Militèr|kemilitèran]] ing Indonesia, satingkat karo [[Ajun Komisaris Besar Polisi]] jroning [[Kepolisian Republik Indonesia]]/[[Polri]].
 
Samangsa panjajahan Walanda, dikenal kanthi sebutan ''Overste'' jroning ketentaraan [[Hindia Walanda]] utawa ' Koninklijk Nederlands-Indisch Leger''/[[KNIL]].
78.625

besutan