Parikesit (kalawarti): Béda antara owahan

95 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
+sithik
c (typo)
(+sithik)
 
'''Parikesit''' kuwi kalawarti abasa Jawa sing kababar déning PT Media Widya Trimitra Jakarta. Kalawarti iki terbit sasasi pisan (sasèn) kanthi wujud kang béda karo kalawarti umumé, yakuwi ukurané kang cèkli (kwarto).
 
==Delengen uga==
* [[Panjebar Semangat]]
* [[Damar Jati]]
* [[Jaya Baya]]
 
==Pranala njaba==
 
 
[[Kategori:Kalawarti]]
78.625

besutan