Kajen, Kajen, Pekalongan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan)
| pratélan poto =
| jeneng = Kajen
| propinsiprovinsi = Jawa Tengah
| dati2 = Kabupatèn
| jeneng dati2 = Pekalongan
352.737

besutan