Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi)
}}
 
'''Prambanan''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, [[Jawa Tengah|PropinsiProvinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
# [[Brajan, Prambanan, Klathèn|Brajan]]
352.737

besutan