Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi)
 
{{Disambig info|Wedhi}}
'''Wedi''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, [[Jawa Tengah|PropinsiProvinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Dhalang kondhang [[Narto Sabdo|Ki Narto Sabdo]] papan kelairané ya iku ing Dusun Krangkungan, Désa Pandes ing kacamatan iki.
 
# [[Birit, Wedhi, Klathèn|Birit]]
352.737

besutan