Tanjungkerta, Sumedang: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi)
 
| kapadhetan = /km²
| angka BPS =
| propinsiprovinsi = Jawa Kulon
}}
 
{{Kabupatèn Sumedang}}
{{Jawa Kulon}}
 
 
 
352.737

besutan