Kendhang wayangan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasane → racaké
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: biasane → racaké)
'''Kendhang wayangan''' utawa kendhang sabet iku kendhang sing nduwé ukuran sedeng, luwih cilik sithik dibanding kendang ageng ning luwih gede sithik dibanding [[ciblon]] lan uga nduwé nada swara luwih dhuwur dibanding kendhang ageng.
 
Kendhang iki biasaneracaké ditabuh kanggo ngiringi pagelaran [[wayang]].
 
==Swara==
352.737

besutan