Perdu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasane → racaké (2)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: biasane → racaké (2))
[[Gambar:Shrub.JPG|thumb|200px|Gambar semak utawa perdu]]
 
'''Perdu''' utawa Semak ya iku salah sawijining tandhuran kayu kang dibedhakake karo wit biasaneracaké amerga pange akèh lan dhuwure luwih endhep, biasaneracaké kurang saka 5-6 meter.<ref name="internet2"/> Akèh tandhuran kang arupa [[wit]] utawa perdu gumantung saka kahanan tukule.<ref name="internet2"/> Umume perdu duwé oyot tunggang lan urip nggerombol luwih sawit, pang, lan godhonge tukul nggerombol.<ref name="internet2">[http://www.sabrinaflora.com/?con=show_tnm&&ktg_id=KTG7 Sabrina flora] (dipunundhuh tanggal 16 februari 2013)</ref>
 
== Perdu mawa Wujud Struktural Botani ==
352.737

besutan