Sapi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Susu sapi: éjaan, replaced: Kabupatén → Kabupatèn
(→‎Pakan Sapi: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu)
(→‎Susu sapi: éjaan, replaced: Kabupatén → Kabupatèn)
Susu kalebu bahan pangan héwani, ya iku arupa cuwèran [[putih]] kang diasilaké [[kéwan]] [[raja-kaya]] lan kanthi cara diperes.<ref name="internet6"/>
Saiki, méh saben laladan duwé [[pabrik]] [[susu]].<ref name="internet6"/>
Ing [[Sumatra Lor]] susu diasilaké ing KabupaténKabupatèn [[Deli]] [[Serdang]], [[Simalungun]], [[Binjai]] lan [[Medan]].<ref name="internet6"/> Ing pulo [[Jawa]], susu diasilake lan diproses ing laladan [[Jawa Barat]] ya iku [[Lembang]] lan [[ujung berung]], [[Jawa Tengah]] ya iku ing [[Semarang]], [[Ungaran]] lan [[Boyolali]] lan ing laladan [[Jawa Wétan]] ya iku ing [[Pujon]], [[Nongko jajar]], [[Batu]] lan [[Grati]].<ref name="internet6"/>
Ing [[Amérika Sarékat]], laladan-laladan penghasil [[susu]] ana ing kawasan urban utawa perkotaan kang akèh pandhudhuké.<ref name="internet6"/> Praja [[Amérika Sarékat]] kang ngasilaké susu kaya ta [[Wisconsin]], [[California]], [[New York]], [[Minnesota]],[[Pensylvania]], [[Michican]], [[Ohio]] lan [[Iowa]].<ref name="internet6"/>
 
348.872

besutan