Panci: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké (2)
(→‎top: éjaan, replaced: biasane → racaké)
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké (2))
[[Gambar:Copper-saucepot.jpg|thumb|Panci saka [[tembaga]] nganggo kuping ing sisine.]]
'''Panci''' ya iku piranti masak sing digawé saka [[logam]] ([[alumunium]], [[baja]], lsp) lan bentuké [[silinder]] utawa cilik ing pérangan ngisoré <ref>http://www.artidefinisi.com/2012/08/pengertian-panci.html</ref>. Panci bisa nduwèni gagang siji utawa rong "kuping" ing loro sisiné lan biasanéracaké digunakaké kanggo masak banyu, sayur sing ana duduhé. Ukuran panci biasanéracaké dinyatakné nganggo [[volume]]né (racaké antarane 1-8 [[liter]])<ref>http://artikata.com/arti-343480-panci.html</ref>.
 
== Uga delengen ==
348.872

besutan