Militèr: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2), Jroning → Sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
'''Militèr''' yakuwi angkatan bersenjata saka sawjining nagara lan sakabèhané sing magepokan karo angkatan bersenjata.
 
Padanan kata liyané yakuwi '''tentara''' utawa '''angkatan bersenjata'''. Militèr biasanéracaké dumadi saka para [[prajurit]] utawa [[serdhadhu]].
 
Tembung liya sing cedhak karo militèr yakuwi [[militèrisme]], sing maknané kurang luwih perilaku tegas, kaku, agrèsif lan otoritèr "kaya militèr". Kamangka pelakuné bisa waé pamimpin [[sipil]].
352.737

besutan