Buku: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké
(éjaan, replaced: novel → novèl)
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
dluwang ing taun 200-an SM. Dluwang nyebabaké akèh owah-owahan ing donya. Pedagang muslim nggawa tèknologi dluwang saka Cina menyang [[Éropah]] ing wiwitan abad 11 Masehi. Ing Éropah iki industri dluwang tambah maju. Apamanèh kanthi diciptakaké mesin cithak déning [[Gutenberg]] tuwuh lan sumebaré buku ngalami revolusi. Dluwang sing ènthèng lan bisa tahan suwé dikumpulaké dadi siji lan kacipta sawijining buku.
 
Wong sing mirsani buku biasanéracaké dijuluki [[bibliofil]] utawa kutu buku.
 
== Jinis-jinis buku ==
352.737

besutan