Segara Tengah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: biasané → racaké (2)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: biasané → racaké (2))
 
== Geografi ==
Segara Tengah dihubungaké menyang [[Samudra Atlantik]] déning [[Selat Gibraltar]] ing kulon, lan déning [[Segara Marmara]], [[Segara Ireng]], [[Selat Dardanella]] lan [[Bosporus]], ing sisih wétan. Segara Marmara biasanéracaké dianggep bagéan saka Segara Tengah, déné Segara Ireng ora. [[Terusan Suez]] gawéan manungsa ing kidul-wétan ngubungaké Segara Tengah lan [[Segara Abang]].
 
Pasang-surut ing Segara Tengah sithik banget amarga hubungan kang mung sethithik karo [[samudra]].
 
Iklim Laut Tengah biasanéracaké mangsa adhem kang teles lan mangsa panas kang panas lan garing. Tetanduran spesial laladan iki ya iku [[zaitun]], [[anggur]], [[jeruk]], ''[[tangerine]]'', lan ''[[Oak cork|cork]]''.
 
=== Pulo-pulo ===
{{Mediterranean}}
{{Segara Atlantik}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Segara|Tengah]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan