Sato kéwan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Sato Kéwan: éjaan, replaced: daftar → pratélan, biasané → racaké
(→‎top: ganti kat using AWB)
(→‎Sato Kéwan: éjaan, replaced: daftar → pratélan, biasané → racaké)
 
== Sato Kéwan ==
Ing ngisor iki, daftarpratélan sato kéwan dituduhaké.
 
* [[Asu]], utawa ing basa krama diarani '''segawon''', kalebu bangsané [[karnivora]] lan kulawargané [[mamalia]], ''canidae''.
* [[Cacing]], ya iku [[kéwan]] cilik, kang ora nduwé [[sikil]], awaké bunder, trepes dawa lan ora ana [[tangan]]é.
* [[Gajah]], ya iku [[mamalia]] lan arupa [[kéwan dharat]] paling gedhé ing [[Bumi|donya]].
* [[Garengpung]], utawa '''Gongpérét''' ya iku sato kéwan sing nduwèni swara sing khas lan biasanéracaké metu ing akiré [[mangsa udan]].
* [[Iwak]], ya iku kéwan sing uripé ana ing banyu.
* [[Jangkrik]]
352.737

besutan