Kasus lokatif: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Biasané → Lumrahé
c (Bot: Migrating 35 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q202142 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: Biasané → Lumrahé)
 
Ing ngèlmu linguistik, '''kasus lokatif''' iku kanggo nandhani "papan", "panggonan" utawa "wektu". BiasanéLumrahé iki bisa dipertal mawa tembung "ing", "ngenani" utawa "nalika".
 
[[Kategori:Linguistik]]
352.737

besutan