Pengantèn: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Biasané → Lumrahé, biasané → racaké
(éjaan, replaced: biasa → biyasa (4), merga → amarga, isa → bisa)
(éjaan, replaced: Biasané → Lumrahé, biasané → racaké)
== Rasukan pengantèn ==
Rasukan sing diagem pengantèn iku dirancang lan digawé kusus, béda karo rasukan liyané. Umumé sing diagem pengantèn kakung iku luwih ringkes tinimbang sing diagem pengantèn putri, iki utamané ing upacara [[pengantènan modhèrn]]. <br>
BiasanéLumrahé rasukan pengantèn iki dadi tanggugjawab [[pemaès]] utawa uga diarani [[dhukun]] pengantèn.
 
== Kamar pengantèn ==
 
== Pengantèn Kakung ==
Pengantèn [[kakung]] utawa biyasa diarani mantèn lanang iku wong [[lanang]] sing dadi pengantèn. Pengantèn kakung umumé ngagem rasukan sing bisa nampilaké sosok sing gagah perkasa. Ing upacara pengantènan [[adat]], pengantèn kakung ditampilaké kaya raja. Ing upacara pengantènan biyasa, pengantèn kakung iki biasanéracaké ngagem rasukan kakung formal kaya stèlan [[jas]].
 
== Pengantén Putri ==
352.737

besutan