Cahya: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Sumber Cahya: éjaan, replaced: biasané → racaké
(→‎Pambiasan cahya: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
(→‎Sumber Cahya: éjaan, replaced: biasané → racaké)
** lampu gas(lampu [[neon]], lampu [[air raksa]] lamps dsb)
** geni saka gas
* percepatan saka partikel bébas mawa muatan(biasanéracaké sawijining [[elektron]])
** [[radiasi siklotron]]
** Radiasi [[Bremsstrahlung]]
352.737

besutan