Dhingklik: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké
(replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
[[File:TabouretAFDB.jpg|thumb|upright|Dhingklik sikil telu]]
'''Dhingklik''' iku piranti kanggo lungguh kang wujudé kaya [[kursi]] naging umumé luwih cendhèk lan ora nganggo sèndhènan. Ing padésan dhuwuré dhingklik biasanéracaké ora ngluwihi dhuwuré wong ndhodhok lan sadina-dina dianggo lungguh nalika [[umbah-umbah]] utawa masak ing [[pawon]] tradhisional.
 
Dhingklik umumé digawé saka kayu utawa plastik.
352.737

besutan