Wong Banjar: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(→‎Sistem paseduluran: éjaan, replaced: Yen → Yèn (2))
[[Kategori:Suku Banjar| ]]
[[Kategori:Suku ing Kalimantan Kidul]]
[[Kategori:SukuGolongan bangsaètnik ing Indonésia|Banjar, Suku]]
[[Kategori:Suku bangsa ing Malaysia|Banjar, Suku]]
[[Kategori:Padunung asli ing Indonésia|Banjar, Suku]]
352.737

besutan