Ion: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Ion Négatif lan Positif: éjaan, replaced: Sakliyané → Saliyané
(→‎Ion Négatif lan Positif: éjaan, replaced: biasané → racaké)
(→‎Ion Négatif lan Positif: éjaan, replaced: Sakliyané → Saliyané)
Manfaat kang bisa diasilaké saka ion négatif kaya ta:<ref name="internet5">[http://japan-biofir.com/biofir-news/manfaat-negatif-ion-atau-anion.htm japan-biofir.com]</ref>
# Ion Négatif ana ing udara bisa mlebu ana ing awak manungsa liwat [[pernapasan]] lan [[pori-pori]] [[kulit]].<ref name="internet5"/> Ion iki mlebu ana ing [[sél]] njero awak melu ana ing arus aliran [[getih]].<ref name="internet5"/> Ion Négatif ana ing awak bisa nguraiké [[asam laktat]] dadi zat kang ara bahaya (air lan ion laktat) kang gampang digawa aliran getih tumuju panggon pembuangan.<ref name="internet5"/>
# SakliyanéSaliyané iku Ion Négatif duwé kemampuan kanggo ningkatké kerja [[limpa]] kanggo nghasilké kekebalan awak.<ref name="internet5"/>
# Bisa mbersihké udara lan uga apik kanggo keséhatan.<ref name="internet5"/> Ion Négatif uga duwé manfaat kanggo mateni [[virus]] lan [[baktéri]] kang ana ing udara sekitaré dhéwé.<ref name="internet5"/>
# Ion Négatif uga migunani kanggo netralké [[Superoksida]].
352.737

besutan