Kaji: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Rukun Kaji: éjaan, replaced: ditetepaké → dikukuhaké
(→‎Kagiatan sajeroning ibadah kaji: éjaan, replaced: sebagéan → sapérangan)
(→‎Rukun Kaji: éjaan, replaced: ditetepaké → dikukuhaké)
== Rukun Kaji ==
 
# [[Ihram]], niyat sing gebleng kanggo ngayahi ibadah kaji. Ibadah iki diwiwiti nalika ngancik tlatah [[miqat]] (wates-wates sing wis ditetepakédikukuhaké).
# [[Wukuf]] ing Arafah, ya iku mandheg utawa meneng ing padang Arafah wiwit lingsiré srengéngé tanggal 9 Zulhijah nganti pajar tanggal 10 Dzulhijah.
# [[Thawaf]] Ifadhah, ya iku ngubengi ka'bah kaping pitu, syaraté : Suci, nutup aurat, Ka'bah dumunung ing sisih kiwa, miwiti tawaf saka arah Hajar Aswat.
352.737

besutan