Pananggalan Masèhi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: netepaké → ngukuhaké
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: netepaké → ngukuhaké)
'''Pananggalan Masèhi''' utawa '''Kalèndher Masèhi''' iku [[pananggalan]] sing wiwit dipigunakaké déning umat Kristen wiwitan sing ngupaya netepakéngukuhaké taun kalairan [[Yesus]] utawa [[Isa]] minangka taun wiwitan (taun [[1]]). Nanging kanggo pétungan taun lan wulan njupuk saka pananggalan wong [[Kakaisaran Romawi|Romawi]] sing disebut [[pananggalan Julian]]. Pananggalan Julian banjur disampurnakaké dadi [[Pananggalan Gregorian]].
 
==Uga delengen==
352.737

besutan