Obat: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: netepaké → ngukuhaké
(éjaan, replaced: endah → éndah, kayata → kaya ta, nduweni → duwé, nduwèni → duwé, penyakit → lelara (4), yén → yèn)
(→‎top: éjaan, replaced: netepaké → ngukuhaké)
'''Obat''' ya iku barang utawa [[dat]] kang bisa dipigunaké kanggo tamba [[lelara]], ngilangaké gejala lelara,lan ngowahi prosès [[kimia]] ing awak.<ref name="internet1"/>
Obat iku bahan utawa campuran bahan-bahan kang dipigunaké kanggo kanggo netepakéngukuhaké [[diagnosis]], nyegah, ngurangi, lan nambani lelara utawa gejala lelara, [[tatu]] lan [[awak]] kang ora normal.<ref name="internet1"/> Saliyané iku obat uga kena kanggo nggawé awak saya éndah umpamané obat [[tradhisional]].<ref name="internet1"/>
 
Ing [[Amérika Sarékat]], obat digawé déning [[prusahaan farmasi]] utawa [[farmasi]] kang tuku obat saka [[prusahaan]] farmasi.<ref name="internet2"/> Farmasi uga kena nyediakaké obat kanthi cara langsung tumrap [[pasièn]] yèn obat iku bisa aman nalika dianggo pasièn dhéwé utawa diwènèhi resep kanthi [[preskripsi medis|preskripsi]] kang digawé [[dhokter]].<ref name="internet2">[http://medicastore.com/ medicastore.com](dipunundhuh tanggal 3 Juli 2011)</ref>
348.872

besutan