Dhéwan Kaamanan PBB: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Tugas lan Fungsi Dewan Kaamanan: éjaan, replaced: netepaké → ngukuhaké
(→‎top: éjaan, replaced: ditetepaké → dikukuhaké)
(→‎Tugas lan Fungsi Dewan Kaamanan: éjaan, replaced: netepaké → ngukuhaké)
# Nyelidiki persengketaan utawa situasi kang bisa nyebabaké ''pergeseran'' internasional
# Ngusulaké métodhe-métodhe kanggo ngrampungi sengketa-sengketa utawa syarat ''penyelesaian''.
# Ngrumusaké rencana-rencana kanggo netepakéngukuhaké sistem kang ngatur per[[senjata]]an
# Nentokaké anané ancaman tumrap [[perdamaian]] utawa tindhakan agresi lan ngusulaké tindhakan apa kang kudu dilakoni.
# Nyerokaké kanggo nganakaké sanksi-sanksi [[ékonomi]] lan tindhakan liya kang dudu perang kanggo nyegah utawa ngendhegaké agrésor
348.872

besutan