Wikipédia:Kaluwihan duwé akun: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
typo
c (typo)
Panjenengan ora kudu [[IstimewaWikipedia:UserloginMlebu log|mlebu log]] kanggo maca Wikipedia. Malahan ora perlu mlebu log kanggo nyunting artikel-artikel ing Wikipedia. Senajan mangkono, gawé akun (''account'') kuwi prosèsé cepet lan migunani – kaluwihané antara liya:
 
* Bisa mindahaké kaca.
78.625

besutan