Vatikan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Kabudayan: éjaan, replaced: budhaya → budaya
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (4))
(→‎Kabudayan: éjaan, replaced: budhaya → budaya)
 
== Kabudayan ==
Kutha Vatikan minangka warisan budhayabudaya kang wigati. Sawetara gedhung kaya [[Basilika Santo Petrus]], [[Kapel Sistina]] lan [[Museum Vatikan]] minangka gedhung-gedhung kang éndah banget.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan