Klompok dolanan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Klompok dolanan''' ([[Basa Indonésia]]: ''Kelompok bermain'') inggih punika salah satunggiling tataran pendhidhikan ingkang kanggé ndhidhik laré saandhaping yuswa gangsal taun (balita), saderengipun mlebet wonten ing TK utawi RA. Biasanipun laré wonten ing KB punika dipun ajakdipunajak dolanan kaliyan nembang. Kegiatan wonten kelompok dolanan uga ngasah ketrampilan siswa.
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan