Yadawa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
{{rapèkaké}}
 
'''Yadawa''' inggih punika ras katurunan [[Yadu]] saking [[Dinasti Candra]]. Ras/wangsa Yadawa minangka pangangon lembu, saklajengipun damel krajaan ingkang dipun sebatdipunsebat [[Dwaraka]] (sapunika [[Gujarat]], [[India]])
 
[[Kategori:Suku bangsa ing India]]
352.737

besutan