Tuma sirah: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun
(→‎Cara ngicali: éjaan, replaced: kadosta → kados ta)
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
}}
 
'''Tuma''' inggih [[sato kéwan|kéwan]] ingkang nyesep [[getih]] ingkang wonten mustaka (sirah) [[manungsa]]. Tuma punika anggadahi ukuran alit, lan boten katawis manawi ditingal namung saklébatan, tuma ugi wonten ingkang mondhok wonten ing kéwan. Endog tuma ingkang wonten ing sirah manungsa dipun wastanidipunwastani lingsa, biasanipun tumèmplèk wonten ing rikma (rambut manungsa). Lingsa punika manawi netes lajeng dados kor (anakan Tuma)
 
== Tandha-tandha wontenipun tuma==
352.737

besutan