Rukmarata: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: dipun → dipun
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: dipun → dipun)
Radèn '''Rukmarata''' iku putrané [[Salya|Prabu Salyantaka]] patutan Éndang Pujawati inggih Éndang Bonowati ingkang anem piyambak. Radèn Rukmarata kagungan watak sami kaliyan Prabu Salya nalika taksih mudha.
 
mBoten kathah cariyos pedhalangan ingkang ngginakaken Radèn Rukmarata. Menawi wonten Gagrag [[Yogyakarta|Ngayogyakarta]] Radèn Rukmarata gugur dipun titihdipuntitih gada déning Resi Seta amargi melu campur tangan anglepasaken pusaka saking papan pandhelikan nalikanipun Resi Seta tandhing kaliyan [[Bisma|Resi Bisma]].
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=124 Rukmarata ing Bausastra Javanese Dictionary] (bausastra.com)
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Paraga wayang]]
 
 
{{stub}}
348.872

besutan