Mutyara: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Tiram mutyara: éjaan, replaced: Dene → Déné
(→‎Tiram mutyara: éjaan, replaced: kadosta → kados ta)
(→‎Tiram mutyara: éjaan, replaced: Dene → Déné)
* ''Pinctada fucata''
* ''Pteria penguin''
DeneDéné [[moluska]] ingkang ngasilaken mutyara wonten ing toya ingkang tawar punika dipunasilaken saking sapérangan jinis [[remis]] kados ta:
* ''Margaritifera margaritifera''
* ''Hyriopsis cumingii''
350.349

besutan