Basa Polen: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Panulisan: éjaan, replaced: dipun → dipun (2)
(éjaan, replaced: kayata → kaya ta (2))
(→‎Panulisan: éjaan, replaced: dipun → dipun (2))
|}
|-
| colspan="3" |<small>*Ę ę (''e nosowe'' utawi ''e z ogonkiem'') punika kadosé aksara anuswara, nalika diserat dumadi panambang dipun pertaldipunpertal minangka e lan nalika diserat sajeroning tembung dipun pertaldipunpertal minangka en, kaya ta:</small>
* <small>trochę /trohe/ - sakedhik</small>
* <small>piję /piye/ - aku ngombé</small>
348.872

besutan