Rio Ferdinand: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: badhe → badhé
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
(éjaan, replaced: badhe → badhé)
Taun 2002, Ferdinand pindah dhateng klub [[Manchester United]] kanthi regi 30 juta Euro, lan saged mecahaken rekor transfer paling awis ing Liga Inggris, lan kaserat minangka bek paling awis sadonya.<ref name="internet2"/>
Ing taun pertama, Ferdinand kasil nyumbangaken gelar Liga Inggris lan dados gelar ingkang sepisan minangka pemain bal.<ref name="internet2"/> Ing taun 2006-2007 Ferdinand sukses damel Manchester United angsal gelar ganda inggih punika gelar Liga Inggris lan [[Liga Champions]].<ref name="internet2">[http://www.bola.net/profile/rio_ferdinand/ ''Rio Ferdinand''] dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)</ref>
Ferdinand kagungan kalih putra ingkang asmanipun Tate lan Lorenz, saking garwa ingkang asmanipun Rebecca Ellison.<ref name="internet2"/> Rio Ferdinand kawentar minangka tiyang ingkang sae ing kulawarganipun.<ref name="internet2"/> Ing semifinal FA Cup 2011, Ferdinand nyetir [[mobil]] piyambakan saking [[London]] dhateng [[Manchester]] supados saged ngancani garwanipun ingkang nalika semanten badhebadhé nglairaken. Ferdinand nggadhahi rayi ingkang ugi dados pemain bal, [[Anton Ferdinand]].<ref name="internet2"/>
 
== Cathetan suku ==
== Pranala njawi ==
[http://www.bola.net/profile/rio_ferdinand/ ''Rio Ferdinand'']
{{pemain-sb-stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Pamain Manchester United FC]]
[[Kategori:Lair 1978]]
 
 
{{pemain-sb-stub}}
352.737

besutan