Energi kinetis: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Turunan: éjaan, replaced: Saklajengipun → Salajengipun
(→‎Turunan: éjaan, replaced: badhe → badhé)
(→‎Turunan: éjaan, replaced: Saklajengipun → Salajengipun)
Jumbuh kaliyan dot mila saged ngasilaken :
:<math> d(\mathbf{v} \cdot \mathbf{v}) = (d \mathbf{v}) \cdot \mathbf{v} + \mathbf{v} \cdot (d \mathbf{v}) = 2(\mathbf{v} \cdot d\mathbf{v}).</math>
SaklajengipunSalajengipun (saged ngandai massanipun sami), mila persamaan dados:
:<math> \mathbf{v} \cdot d (m \mathbf{v}) = \frac{m}{2} d (\mathbf{v} \cdot \mathbf{v}) = \frac{m}{2} d v^2 = d \left(\frac{m v^2}{2}\right). </math>
352.737

besutan