Mike Dalton (Romo): Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: panyuwunanipun → panyuwunipun
(→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: panyuwunanipun → panyuwunipun)
Dalton asring makarya ing garis ngajeng militèr lan asring mlampah sesarengan pasukanipun, mbetakaken gegamanipun menawi sami kesel. Dalton asring ngginakaken Jipipun, asring ugi nglanggar peraturan, nuju garis ngajeng peperangan kanggé mirengaken pangakenan dosa.
 
Dalton ugi sesarengan Essex Scottish Regiment salebeting [[Serangan Dippe]] ingkang pungkasanipun ngenes sanget. Dalton tumut ing misi sepindhah lan angka kalih nanging titah kanggé ndharat dipunbatalaken. Amargi rapat Romo, panjenenganipun boten rawuh ing misi kaping 3 ingkang kasil ndharat. Nalika mireng regimèn kasebat ndharat tanpa piyambakipun, piyambakipun ngupados dipunidinaken tumut, nanging panyuwunanipunpanyuwunipun dipuntulak. Namung 44 saking 588 tiyang ingkang ndharat ing Dieppe kasil wangsul malih, sisanipun kaperjaya utawi kacipeng. Jejibahanipun Dalton maringi pirsa dhumateng kulawarga ingkang pejah.
 
Taun [[1943]] salebeting [[Riyaya Ambal Warsa Raja]], Dalton dados Romo Katulik sepindhah ingkang dipuntunjuk minangka [[Member of the Order of the British Empire]]. Nalika Raja [[George VI]] maringaken bebungah taun 1943, Dalton maringi raja medhali kaagaman Katulik. Dalton salajengipun ugi dipunparingi bebungah [[Military Cross]] kanggé kekendelanipun.
352.737

besutan